Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Demirci ilçesinde, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremin ardından toplanan yardım paketleri bölgedeki vatandaşlara gönderildi.

        Demirci Ticaret ve Sanayi Odası, Elazığ ve Malatya'daki depremin ardından bölgedeki vatandaşların yanında olmak amacıyla oda yönetimi ve meclisince yardım paketleri hazırlandı. Elazığ ve Malatya'daki vatandaşların ihtiyaçlarına göre tedarik edilen battaniye, ısıtıcı, bebek bezi, kuru gıda ve giyim eşyaları paketlenerek AFAD koordinasyon merkezine gönderildi. Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem, "Elazığ ve Malatya'da yaşanan deprem bizleri derinden üzdü. Depremin ardından başlatılan yardım kampanyası çalışmalarına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinesinde bizlerde bir çalışma yaptık. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda oda yönetimimiz ve iş adamlarımızın destekleri battaniye, bebek bezi, kuru gıda, giyim eşyaları ve ısıtıcılardan olan yardım paketleri deprem bölgesinde AFAD Yardım koordinasyon bölgesine gönderildi. Yeniden talep olması doğrultusunda bölgeye desteklerimizi sürdüreceğiz. Rabbim ülkemizi afetlerden korusun. Milletimizin bu dayanışması ve birliği her daim sürsün" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler