Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi personeline yönelik düzenlediği eğitimlerine bir yenisini ekledi. Sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak verilen seminerde Aile Danışmanı Sema Yıldırım personele iletişim teknikleri, beden dili ve stres yönetimini anlattı.

        Yunusemre Belediyesi personeline yönelik eğitimlerine devam ediyor. Sosyal mesafe kurallarına uygun maskeli olarak verilen eğitim Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitime Belediye Başkan Yardımcısı N. Elif Binici ve belediye personeli katıldı. Yunusemre Kent Konseyi Aile Danışmanı Sema Yıldırım tarafından 2 oturum halinde verilen eğitimde belediye hanımlar lokali sorumlularına etkili iletişim teknikleri ve beden dili eğitimi; Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı Çağrı Merkezi personeline de stres yönetimi ve çatışma çözümü eğitimi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler