Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan YİĞEN/KULA(Manisa), (DHA)MANİSA'da dün gece saatlerinde etkili olan kuvvetli rüzgar ve sağanak bazı ilçelerde sele neden olurken, Kula'da da bir evin çatısı uçtu, duvarları yıkıldı.

        Manisa ve ilçelerinde dün gece etkili olan kuvvetli rüzgar ve sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı ilçelerde sele neden olan dolu ile karışık sağanak, Kula'ya bağlı kırsal Gökçeören Mahallesi'nde etkili oldu. Gökçeören Mahallesi Afyonlular sokak üzerinde hayatı olumsuz etkileyen fırtına ve sağanak, Yahya Esenlibınar'a ait evin çatısını uçurdu, duvarlarını yıktı. Esenlibınar sabah saatlerinde havanın aydınlanması ile evde meydana gelen maddi hasarı cep telefonu kamerası ile kaydetti. Görüntülerde, evin mutfak kısmının çatısının tamamen uçtuğu ve duvarların yıkıldığı görülüyor. Kuvvetli fırtınanın yaşandığı o sırada ise, evin çatısının uçtuğu ve duvarlarının yıkıldığı bölümde kimsenin olmaması, büyük bir faciayı önledi.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN

        2020-07-07 14:22:59

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler