Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOMA, (DHA) Amatör ligde yıllarca süren macerasından sonra henüz bu sezon başında profesyonel kategoriye dönerek TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta ikinci sırayı elde eden Somaspor, Antalya'daki Play-Off yarı finalinde Muğlaspor engelini 2-0'la aşarken gözünü finale çevirdi. Soma, ilk yılında bekleme yapmadan 2'nci Lig'e yükselmek için 27 Temmuz Pazartesi günü Nevşehir Belediyespor'u 2-1'le eleyen Pazarspor'la rakip olacak. Antalya Calista Sports Center'da saat 21.00'de başlayacak finali kazanan taraf adını 2'nci Lig'e yazdıracak. Somaspor'da teknik direktör Burhanettin Basatemür, uzun yıllar sonra bir ilke imza atarak 2'nci Lig'e çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

        Soma'nın 26 yıl sonra 2'nci Lig için finale kaldığını belirten tecrübeli teknik adam, "Çok mutluyuz. Sene başından beri hayalimiz bu finali oynamaktı. Oyuncularımızı yürekten kutluyorum. Kendilerine ve takımımıza yakışacak şekilde bir karakter ve oyun ortaya koydular. Dört buçuk aylık bir aradan sonra bu tempoda maç oynamak kolay değildi. Çok şükür finaldeyiz. Şimdi bizim için 26 yıl sonra gelen fırsatın mücadelesi başlıyor. Henüz her şey bitmedi. Önümüzde bir maç kaldı. Belki 90 dakika, belki 120 dakika, belki de penaltılarla kaderimizin belli olacağı bir karşılaşma var" dedi. Soma'da maçta sakatlanan Üzeyir, Ali ve Nurettin'in durumları final saati belli olacak.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Soma SOMA, (DHA)

        2020-07-24 13:19:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler