Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İlçe ziyaretleri kapsamında Salihli’yi ziyaret eden Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu Salihli Beş Eylül Yerleşkesi bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam’ın da yer aldığı inceleme ziyaretinde Belediye Başkanı Zeki Kayda, bağlantı yolu konusunda Vali Karadeniz’den destek istedi.

        İzmirAnkara karayolu güzergahında bulunan Salihli Meslek Yüksek Okulu ile Salihli Beş Eylül Yerleşkesi içinde yapılacak olan 400 yataklı yeni devlet hastanesinin bağlantısının sağlandığı yolda trafik yoğunluğu yaşandığına dikkat çeken Başkan Kayda, “Belediye olarak bu bölgede yaşanan trafik yoğunluğunu azaltmak ve yolun daha güvenli bir hale gelmesi noktasında proje hazırladık. Üniversite ile yeni yapılacak olan devlet hastanesinin de açılmasından sonra buradaki ulaşım yoğunluğu daha da artacak. Hazırladığımız projeyi Karayolları Bölge Müdürlüğüne teslim ettik. Bu konunun bir an önce çözüme kavuşması noktasında Sayın Valimizden destek bekliyoruz” dedi.

        Manisa Valisi Yaşar Karadeniz de, Salihli Meslek Yüksekokulu’nun bağlantısının sağlandığı yolun güvenli hale getirilmesi noktasında ilgili kurumlarla görüşerek çalışma başlatacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler