Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde sokak ortasında havaya rastgele ateş açan maganda polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Şehitler Mahallesi civarından silah sesleri geldiği ihbarı üzerine harekete geçen Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda havaya ateş açan A.G.’yi (59) tek kırma tabir edilen av tüfeği ve biri boş olmak üzere toplam 7 adet dolu fişek ile birlikte yakaladı.

        Gözaltına alınan A.G. hakkında, 'Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma ve 2521 Sayılı Kanuna Muhalefet' suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

        Salihli İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mesut Doğan, ilçede huzur ve güvenliğin sağlanması konusunda etkin ve kararlı mücadelenin devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler