Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da dün gerçekleştirilen Covid19 denetimlerinde 12 bin 28 kişi ve işletme denetlenirken kurallara uymayan 177 kişi ve işletmeye toplam 163 bin 689 TL cezai işlem uygulandı.

        İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda Covid19 tedbirlerine ilişkin 81 ilde dün eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetimler kapsamında Manisa'da vatandaşlar maske, sosyal mesafe, hijyen ve Covid19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberine uyulması konusunda uyarıldı.

        Yapılan eş zamanlı denetimlerde Manisa genelinde, 204 ekip ve toplam 614 personel sahada görev aldı. 12 bin 28 kişi ve işletme denetlenerek, 177 kişi ve işletme hakkında tedbir ve yasaklara uymamaktan toplam 163 bin 689 TL idare para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler