Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA) - 

        TFF 1'inci Lig'de yeni sezon öncesi eski yabancılarına olan borçları nedeniyle gelen transfer yasağını kaldıramayıp geçen yıldan kalan paralarını alamadıkları gerekçesiyle sözleşmelerini fesheden birçok futbolcusunu da kaybeden Akhisarspor, ilk hafta mücadelesinde Tuzlaspor'u ağırlayacak. Spor Toto Akhisar Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Şimdiye kadar Erhan, Tolga, Ergin, Onur, Aykut, Muhammet, Gökhan, Cocalic, Burhan, Uğur ve Cikalleshi olmak üzere 11 as futbolcunun ayrıldığı Akhisar'da Musa Nizam ve Eray'ın da lisansı çıkmadı.

        Bu iki futbolcunun da kulüp arayışında oldukları öğrenildi. Geçen sezondan kalan yabancılar ön libero Rotman, sağ bek Vrsajevic, kaleci Lukac, orta saha Bjarnason ve golcü Hadzic'in lisanslarının ise yenilendiği yeşil-siyahlılar ayrılanların yerine kadroyu tamamlamak için altyapıdan profesyonel olan Batuhan, Bora, Davut Emre, Doğukan, Gökmen, Göksu, Halil İbrahim, İlke, Mert Efe ve Yavuz Serkan'ı da A takım listesine ekledi. Teknik Direktör Cem Kavçak'ın 1 yıl aradan sonra döndüğü Akhisarspor, ilk maçta ligin yeni ekibi Tuzla'yı genç takviyeleriyle yenerek kara bulutları biraz olsun dağıtmak istiyor.

        AKHİSARSPOR

        Lukac Vrsajevic, Alperen, Göksu, Kadir, Taha, Rotman, Ali Kaan, Bjarnason, Bertuğ, HadzicDHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar AKHİSAR, (DHA)

        2020-09-13 12:24:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler