Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emre SAÇLI/SALİHLİ (Manisa), (DHA)- MANİSA'nın Salihli ilçesinde, iki mahalleden çalınan iki traktör bir çiftlikte bulundu. Olayla ilgli gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

        Salihli ilçesine bağlı Durasıllı ve Eldelek Mahallesi'nden, iki traktör ve tarım aleti çalınması üzerine, jandarma ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışma kapsamında, iki şüphelinin traktör satmak için müşteri aradığı bilgisine ulaşıldı. Harekete geçen jandarma ekipleri, şüphelilerin en son görüştüğü traktör tamircisi A.G.'yi gözaltına aldı. A.G. ifadesinde, traktörlerin Çapaklı Mahallesi'ndeki Yalçın D.'ye ait çiftlikte olduğunu bildirdi. Bunun üzerine, çiftliğe giden ekipler traktörleri ve tarım aletini üzerine branda örtülmüş halde buldu. Öte yandan, traktörleri satmaya çalışan Ahmet G. ve Fevzi A. da gözaltına alındı. Jandarma karakolunda ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Fevzi A. ve Ahmet G. tutuklanırken, traktör tamircisi A.G. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Çalınan traktörler ve tarım aleti de sahiplerine geri teslim edildi. FOTOĞRAFDHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Salihli Emre SAÇLI

        2020-09-13 23:04:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler