Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil başkanlığında, KulaSalihli UNESCO Global Jeoparkı’nın proje toplantısı yapıldı. Toplantıda, doğal, jeolojik, kültürel ve arkeolojik zenginlikleriyle Türkiye’nin jeoturizm açısından en önemli alanını konumlarından jeopark ile ilgili yeni projeler görüşüldü, fikir alış verişinde bulunuldu.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda, KulaSalihli UNESCO Global Jeoparkı’nın proje toplantısı yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Karaoğlu, KulaSalihli Jeoparkı Akademik Danışmanları Prof. Dr. Tuncer Demir, Yardımcı Doçent Dr. Ahmet Serdar Aytaç, Salihli Belediyesi Akademik Danışmanı Arkeolog Altan Türe ve Prof. Dr. Harun Ürer katıldı. Toplantıda Salihli bölgesinde yapılacak olan yeni projeler görüşüldü, görüş alış verişinde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler