Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)Misli.com 2'nci Beyaz Grup'ta ilk iki maçında Çorum Futbol Kulübü ve Kocaelispor'u yenerek liderlik koltuğunda oturan Manisa Futbol Kulübü'nün sol beki Erhan Kara attığı gollerle dikkat çekti. En son 6-1 kazanılan Kocaelispor maçında ağlara 3 gol birden gönderen 25 yaşındaki oyuncu Türkiye'nin en skorer beklerinden biri oldu. 

        Ülkemizde şu an Fenerbahçe forması giyen sol bek Filip Novak attığı 16 golle en skorer bek unvanını alırken, Erhan ise kariyerinde 14 kez topu ağlarla buluşturdu. Erhan'ın ardından Atakaş Hatayspor'un kaptanı sol bek Mesut 9 golle üçüncü sırada yer aldı. Manisa ekibinde 2017-2018 sezonunda beri forma giyen deneyimli futbolcu, Galatasaray'ın altyapısından yetişti.  DHA-Spor Türkiye-Manisa

        2020-09-30 11:12:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler