Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Kula ilçesinde bir benzin istasyonuna girmek isteyen kamyonete, aynı istikamette seyreden motosiklet yandan çarptı. Motosiklet üzerinden savrularak yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

        Kaza, saat 15.30 sıralarında İzmirAnkara D300 karayolu Alparslan Türkeş kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İzmir istikametinden Uşak istikametine seyir halinde olan Nail A. idaresindeki 45 K 6249 plakalı Ford marka açık kasa kamyonet, yol kenarında bulunan bir benzin istasyonuna girmek isterken, aynı yönde emniyet şeridinde seyreden İsmail Akgül idaresindeki 45 RS 093 plakalı motosiklet yandan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Akgül yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Kula Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler