Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'de geçen hafta yapılması planlanan olağanüstü kongresi koronavirüs pandemisine alınan tedbirler kapsamında ertelenen Akhisarspor'da tartışmalar bitmiyor. Kulüp, geçen ay yönetim dışından imza yetkileri verilen Evren Özbey liderliğinde yola devam edilip en kısa sürede kongre yapılacağını açıklarken, tüzük gereği başkanın 11 kişilik mevcut yönetim içinden seçilmesi gerekliliği halen konuşuluyor. Akhisarspor'da geçen ay başkanlık görevinden istifa etmesine rağmen yönetim kurulu üyeliği süren Fatih Karabulut'un yönetim içinden bir başkan seçilirse göreve dönmeye hazırlandığı öğrenildi. 

        Yeşil-siyahlılarda son dönemde yaşananlara tepki gösteren eski başkanlardan Halil İbrahim Doğan ise geçtiğimiz günlerde 1970 Akigo Taraftarlar Derneği'nin önünde, "Akhisarspor sahipsiz değildir. Mevcut yönetim itibarını kaybetmiştir. Akhisarspor'da öyle şeyler oluyor ki Türkiye'de örneği yok. Başkan, başkanvekili oluyor, başkanvekili başkan oluyor. Ardından İstanbul'dan menajerlik şirketine imza yetkisi veriliyor. Bu kanunsuzdur. İmza yetkisini vermek kanunsuzdur. Menajerlik şirketi olan biri takım yönetemez. Daha önce menajerlere karşı olan yönetim menajere takım veriyor. Artık susmayacağız" açıklamasını yapmıştı.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar AKHİSAR, (DHA)

        2020-10-14 13:30:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler