Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)- MANİSA- İzmir karayolu üzerindeki Sabuncubeli Tüneli'nde çekicide yangın çıktı. Yangında, çekici ile taşıdığı otomobil demir yığınına döndü.

        Manisa'dan İzmir yönüne giden H.Ç. yönetimindeki 35 HZ 410 plakalı çekici, saat 04.00 sıralarında Sabuncubeli Tüneli'ne geldiğinde motor bölümünden alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, çekicinin taşıdığı otomobile de sıçradı. Alevleri ilk müdahaleyi yapan çekicinin şoförü H.Ç., itfaiyeyi arayıp, yardım istedi. Gelen itfaiye ekibinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sırasında tünel geçici olarak trafiğe kapatılırken, jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

        Çekici ve üzerindeki otomobilin tamamen yanarak, demir yığınına döndüğü yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2020-10-16 16:09:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler