Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurettin DOĞAN/ ALAŞEHİR (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda çok miktarda uyuşturucu maddesi ile yakalanan M.Ş. (27) ve H.İ.P. (26) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Müdürlüğü Grup Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Ekipler, Esentepe Mahallesi'nde M.Ş.'ye ait eve yaptıkları baskında 192 ekstazi hap, 909 gerica hap ve 8,40 gram esrar maddesi ele geçirdi. M.Ş. gözaltına alındı.

        Öte yandan, Yenice Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde şüphe üzerine durdurulan H.İ.P.'ye ait araçta yapılan aramada, bin 680 uyuşturucu özelliği bulunan hap ele geçirildi. H.İ.P. gözaltına alındı. 

        Emniyetteki işlemlerinin ardından, adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

         DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Alaşehir Nurettin DOĞAN

        2020-12-23 20:58:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler