Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akhisar Kahveciler Odası Başkanı Erkin Güney ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret ederek bu zor günlerde esnafı desteklediği ve yanlarında olduğu için teşekkürlerini iletti.

        Pandemi süresince yayınlanan genelgeler kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda kalan ve ekonomik olarak zor günler yaşayan Akhisar Kahveciler Odasına kayıtlı işletmelere 500 TL tutarında nakdi destekte bulunan Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’yu makamında ziyaret eden esnaflar, bu zor günlerde yapılan yardımın çok değerli olduğunu belirterek teşekkür etti.

        Bu zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın gücüyle aşacaklarını söyleyen Başkan Dutlulu, “Şehrimizdeki esnaflarımıza yaptığımız desteklerden dolayı Kahveciler Odası Başkanımız Erkin Güney ve yönetimi teşekkürlerini iletmek üzere ziyaretimize geldi. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Her zaman esnafımızın yanında olmaya ve onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu zor günleri omuz omuza dayanışmanın gücüyle aşacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler