Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emre SAÇLI/SALİHLİ (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Salihli ilçesinde yapılan operasyonda; Roma ve Bizans dönemine ait toplam 1646 parça tarihi eser ele geçirildi.

        Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri, tarihi eser ihbarı üzerine Selahattin D. (62) yönetimindeki otomobili takibe aldı. İzmirAnkara karayolu üzerinde durdurulan otomobide yapılan aramada Roma ve Bizans dönemine ait 1464 sikke, 143 obje, 36 yüzük, 1 ok ucu, 1 anahtar görünümlü tartı, 1 anahtar görünümlü mercek olmak üzere toplam 1646 parça tarihi eser ile 17 bin 730 lira para ve 3 bin 450 dolar ele geçirildi. Şüpheli Selahattin D.'ye, 2863 Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kanununa Muhalefet etmekten adli işlem yapıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Salihli Emre SAÇLI

        2021-03-01 18:41:35

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler