Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU (Manisa), (DHA) MANİSA'nın Turgutlu ilçesindeki bir marketin manav tezgahından 6 kasa meyve çalan hırsız, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. İşyeri sahibi Lokman Özdemir, "Çalınan portakal, elma ve salatalık olunca biz çok şaşırdık" dedi.

        Olay, geçen pazar günü saat 04.00 sıralarında, Derbent Mahallesi İzmirAnkara Yolu üzerinde bulunan işyerinde meydana geldi. Kapalı marketin dışında bulunan manav tezgahına gelen bir zanlı, önce etrafı gözetledi. Rahat davranan zanlı ardından işyerindeki 3 kasa portakal, 2 kasa elma ve 1 kasa salatalığı çalarak kayıplara karıştı. Sabah işyerine gelen Lokman Özdemir, 6 kasa ürünün yerinde olmadığını görerek güvenlik kameralarını inceledi. Kameralarda hırsızlığı fark eden Özdemir, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yapılan çalışmada hırsızlık zanlısının kimliğinin B.G., olduğu tespit edildi. Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  

        Market sahibi Lokman Özdemir, "Çalınan portakal, mandalina ve elma olunca biz çok şaşırdık. Çok rahat şekilde iş yerimize girip, hırsızlık yapmış. Böyle şeyler yapmalarına gerek yok. Zor günler geçiriyoruz. Biz zaten ihtiyaç sahiplerine elimizden geldiğince yardım ediyoruz. Böyle bir hırsızlık garibimize gitti. Gelip ihtiyacı olduğunu söylese yardımcı olabiliriz" dedi.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-03-15 18:47:02

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler