Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi basın biriminde çalışan Fikret Gün'e hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasında, "Bugüne kadar hep sen benim fotoğraflarımı çektin. Bugün ben çekeceğim" diyen Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu doğum günü kutlamasının fotoğraflarını çekti.

        Alaşehir Belediyesi basın biriminde foto muhabiri olarak çalışan Fikret Gün'e mesai arkadaşları sürpriz yaş günü kutlaması hazırladı. Kutlamaya Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da katıldı. 35 yaşına basan Fikret Gün'e, “Bugüne kadar hep sen benim fotoğrafımı çektin şimdi de ben senin fotoğrafını çekeceğim." diyen Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Fikret Gün'ün fotğrafını çekerek, sağlık, mutluluk ve huzur diledi. Fikret Gün ise, "Başta Başkanımız Ahmet Öküzcüoğlu olmak üzere tüm sevenlerime teşekkür ediyorum." diyerek sürpriz doğum günü kutlaması için teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler