Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, sosyal medyadan paylaşılan bir haberde tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu öğrendiği Manisa'da ikamet eden Cem Alçık'ın hayalini gerçekleştirdi.

        Aslen Saruhanlı’nın Tirkeş Mahallesinden olan Cem Alçık'ı Manisa Büyükşehir Belediyesinin CHP'li Meclis Üyesi Bülent Mersinli ile birlikte evinde ziyaret eden Başkan Bilgin, engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek sevindirdi.

        Başkan Bilgin, burada yaptığı konuşmada, "Hepimizin bir engelli adayı olduğumuzu unutmamamız gerekiyor. Bu nedenle biz Saruhanlı Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize her türlü desteği veriyoruz ve vermeye hazırız. Onların yaşam koşullarını kolaylaştıracak çalışmaları hayata geçireceğiz" dedi.

        Hayalindeki tekerlekli sandalyeye kavuşan Alçık ise Başkan Bilgin'e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler