Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa 1’incisi ve Türkiye 6’ncısı çıkaran Yunusemre Gençlik Merkezi (YEGEM), 20212022 Eğitim Öğretim yılı için 10 Nisan Cumartesi günü bursluluk sınavı yapacak. 7. ve 11. sınıflara yönelik yapılacak bursluluk sınavı için kayıtların başladığı açıklandı.

        Eğitimlerine iyi bir lise veya üniversite ile devam etmek isteyen öğrenciler için Yunusemre Gençlik Merkezi (YEGEM)’ni kuran Yunusemre Belediyesi, öğrencileri alanında uzman öğretmenlerle sınavlara hazırlıyor. Merkez, 2021 2022 Eğitim Öğretim yılı için bursluluk sınavı düzenleyecek. 10 Nisan Cumartesi günü düzenlenecek sınava 7. ve 11. sınıf öğrencileri katılacak. Sınava katılmak isteyen öğrenciler başvurularını Tevfikiye ve Millet Çarşısında bulunan YEGEM’lerde yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler