Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesine bağlı Kınık Mahallesinde 2 bin 200 metre dere temizlik çalışması gerçekleştirerek tarım arazilerini koruma altına aldı.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde dere temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı Kınık Mahallesinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince 2 bin 200 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle birlikte tarım arazilerindeki taşkın riski ortadan kaldırıldı.

        “Yapılan çalışmadan memnunuz”

        Kırkağaç'ın Kınık Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Kıral, “Yapılan çalışmadan memnunuz. Yağışlı havalarda taşkın riski bulunan dere yatağımızda gerçekleştirilen temizlik çalışması nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler