Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20202021 sezonu Voleybol Bölgesel Lig başvuruları başladı. Yunusemre Belediyespor Voleybol takımı da Bölgesel Lig başvurusunu yaptı.

        Voleybol Bölgesel Amatör Lig’de grubunda birinci olan takımların profesyonel lige çıkacağı bölgesel amatör ligde müsabakaların mayıs ayında başlaması planlanıyor. Bölgesel Lig başvurusunu yaptıklarını belirten Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, bu konuda hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi. Alkan, "Voleybol branşında kulübümüz hem altyapıda hem de üstyapıda yapılanmasına devam ediyor. A takım düzeyinde voleybol takımımız için Bölgesel Lig başvurusunu yaptık. Hayırlısı olsun. Takımımızda hazırlıklar pandemi kurallarına uygun olarak devam ediyor. Spora ve sporcuya her türlü desteği veren Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler