Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Soma ilçe geneli programlanan budama çalışmaları Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince devam ediyor.

        Soma Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yürütülen budama çalışmaları sürüyor. Mahalle mahalle programlanan çim biçme çalışmaları mayıs ayı içerisinde de hızla devam ediyor. Çimlerin ömrünün uzatılması, yeşil alanların estetik görüntüsünün sağlanması amacıyla yapılan çim biçme çalışmaları kapsamında Soma Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bir çok yeşil alan ve parkta çim biçme çalışması yaptı.

        Park ve Bahçeler Müdürlüğünün teknik personeli tarafından yürütülen çalışma kapsamında yeşil alanlarda yapılacak değerlendirmelerle ihtiyaç duyulan tüm alanlarda çalışmaların devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler