Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Ahmetli ilçesinde kaçak kazı yapan 4 kişi jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Kazıda bulunan mozaiklere el konuldu.

        Bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Salihli ve Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlıkları ekipleri, Karaköy Mahallesi´ndeki üzüm bağları içerisinde kaçak kazı yapıldığını belirledi. Bunun üzerine ekipler, dün saat 15.00 sıralarında operasyon düzenledi. Operasyonda, C.M. (48), V.A. (63), H.K. (50) ve Ö.G. (43) suçüstü yakalandı. Olay yerinde bulunan ve tarihi değeri olduğu değerlendirilen mozaiklere el konuldu. Mozaikler, incelenmek üzere Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne teslim edildi.

        Gözaltına alınan 4 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Ahmetli Doğan ÇİZMECİ

        2021-05-28 11:25:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler