Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Turgutlu İlçesinde iki motosiklet ve bir otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kaza, saat 18.00 sıralarında Çıkrıkçı Mahallesi girişinde meydana geldi. İzmir-Ankara karayolundan Çıkrıkçı Mahallesi yönüne giden C.H. (33) yönetimindeki 45 ZD 1172 plakalı otomobil, iddiaya göre karşı yönden şerit ihlali yaparak gelen A.E.K.'nin kullandığı 45 ACH 714 plakalı motosiklet ile çarpıştı. Yine karşı yönden gelen A.Ç. idaresindeki 45 ZC 5735 plakalı motosiklet de, yerdeki motosiklete çarpmamak için ani manevra yapınca kontrolden çıkarak yol kenarındaki kanalına savruldu. Kazada motosiklet sürücüleri ile yolcu H.P. yaralanırken, otomobil sürücüsü yara almadı. Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdıdı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

         DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2021-06-06 23:18:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler