Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de heyecan 9 Haziran Çarşamba günü oynanacak maçlarla başlıyor. Yunusemre Belediyespor, 20202021 sezonunun ilk maçında deplasmanda Manisa Sanayispor ile karşılaşacak.

        Manisa'dan 4 takımın mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de ilk hafta maçları başlıyor. Yunusemre Belediyespor, ilk maçında deplasmanda Ertuğrul Dilek Spor Tesislerinde 9 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de karşı karşıya gelecek. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de 20202021 sezonunda Yunusemre Belediyespor, Manisa Sanayispor, Yunusemre Belediyespor, Bieksper Hacırahmanlıspor, Nk Karavan Ahmetli Belediyespor ile 4 takımlı grupta maçlarını çift devreli olarak yapacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak. Grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönecek. Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 3. Grup 1. Hafta: maç programı ise şöyle: "Manisa SanayisporYunusemre Belediyespor, NK Karavan Ahmetli BelediyesporBieksper Hacırahmanlıspor."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler