Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da 11 branşta alt ve üstyapıda sportif faaliyetlerine devam eden Yunusemre Belediyespor Kulübü altyapı erkek basketbol kurslarını başlattı.

        Yunusemre Belediyespor Kulübü erkek basketbol altyapı takımı 20072013 doğumlu sporcular ile çalışmalarını Atatürk Olimpik Kompleksi Spor Salonu’nda yapıyor. Yunusemre Halk Eğitim Müdürlüğü basketbol antrenörü Hakkı Altınbilek antrenörlüğünde haftanın 5 günü antrenman yapan sporcular, başarılı bir basketbolcu olmak için çalışıyor. Yunusemre Belediyespor Kulübü Başkanı Arif Alkan, "Tüm spor branşlarımız ile yarınlarımız olan gençliğimize hizmete devam ediyoruz. Buna bağlı olarak erkek basketbol altyapımızı oluşturmak için ilk adımı atmış olduk. İnşallah zamanla takım düzeyinde mücadele etmek istiyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler