Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Alaşehir ilçesinde serinlemek için girdiği Afşar Baraj Gölünde boğularak hayatını kaybeden 33 yaşındaki Serpil Dayan’ın cenazesinin bugün Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

        Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 25 Haziran Cuma günü saat 17.00 sıralarında erkek arkadaşıyla birlikte Afşar Baraj Gölü kenarında piknik yapan ve daha sonra serinlemek için göle giren 33 yaşındaki Serpil Dayan boğularak hayatını kaybetti. Erkek arkadaşının tüm çabasına rağmen kurtaramadığı Serpil Dayan’ın cansız bedeni İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Sualtı ekipleri tarafından kıyıdan 50 metre uzakta bulundu. Serpil Dayan’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Alaşehir Devlet Hastanesinin morguna kaldırılırken talihsiz kadının cenazesi morgdan alınarak memleketi Balıkesir’in Ayvalık ilçesi Altınova Mahallesine gönderildi. Cenazenin bugün defnedileceği öğrenildi.

        Jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler