Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisalılar Derneği Başkanı Yunus Emre Şahin ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'i makamında ziyaret etti.

        Başkan Bilgin, Dernek Başkanı Şahin ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

        Başkan Bilgin, daha sonra Dernek Başkanı Şahin ve derneğin yönetim kurulu üyeleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

        Halk Kafede düzenlenen yemeğe Başkan Bilgin'in eşi Zehra Bilgin, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve meclis üyeleri de katıldı.

        Bilgin, burada yaptığı konuşmada ise Dernek Başkanı Şahin ve yönetimini Saruhanlı'da misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

        Saruhanlı'da misafir ettiği Manisalılar Derneği Başkanı Şahin ve yönetim kurulu üyelerine yapımı tamamlanan tesisleri de gezdiren Başkan Bilgin, 2 yılda yaptığı yatırımları anlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler