Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kula ilçesinde 20202021 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte, toplam 6 bin 380 öğrenci karne aldı. Düzenlenen karne törenine katılan Kaymakam Kemal Duru, ilkokul öğrencilerini karnelerini ve hediyeleri takdim ederek, minik öğrencilere tatillerini daha iyi değerlendirmelerini diledi.

        Tüm Türkiye'de olduğu gibi, Manisa'nın Kula ilçesinde de 20202021 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte öğrenciler karnelerine kavuştu. Kula'da toplam 6 bin 380 öğrenci karne alıp yaz tatiline başlarken, Atatürk İlkokulu'nda karne töreni düzenlendi. Düzenlenen törene, Kaymakam Kemal Duru ve protokol üyeleri de katıldı. Törende öğrencilere karnelerini ve hediyelerini takdim eden Kaymakam Kemal Duru, öğrencilerin tatilini daha verimli geçirmelerini istedi. Kitap okumanın önemine vurgu yapan Kaymakam Kemal Duru, tüm öğrencilere iyi tatiller diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler