Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEMLEKETİNE ZİYARETTE BULUNDU

        Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir programının ardından Ankara'ya dönerken memleketi Manisa'nın Kula ilçesine ziyarette bulundu. Kaymakam Kemal Duru tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, ilçe merkezindeki aile çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kasapoğlu, sohbet ettiği vatandaşlara kitap ve satranç hediye etti. Ziyaretlerini sürdüren Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula'da yürütülen yatırım çalışmalarını inceledi. Ziyaretleri esnasında Kula Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, burada da partililer ile bir süre sohbet etti.

        'KULA SPOR DİYARI OLACAK'

        Bakan Kasapoğlu, Kula'daki yatırımların tamamlanmasının ardından Kula'nın spor diyarı olacağını söyledi. Ege Bölgesi'nin en büyük spor tesislerinden biri olan Kula Spor Kompleksi ile yine gençlerin hizmetine sunulacak olan geniş kapsamlı Gençlik Merkezi inşaatlarının tamamlanmasıyla Kula'da spor branşında elde edilen başarıların daha da artacağını ifade eden Bakan Kasapoğlu, kısa süre içerisinde memleketini tekrar ziyaret edip, bu yatırımların açılışını bizzat kendisinin yapacağını söyledi.

        Bakan Kasapoğlu, Kula'daki ziyaret ve temaslarının ardından Ankara'ya gitmek üzere memleketinden ayrıldı.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN

        2021-07-04 03:57:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler