Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (Manisa), (DHA)MANİSA´nın Turgutlu ilçesinde, bir tarlada geri manevra yaparken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen kamyonette bulunan 4 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 21.00 sıralarında Çampınar Mahallesi'nde meydana geldi. N.K. (39), tarladan yüklenen sebzeleri taşıdığı kamyonetiyle geri manevra yaparken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet tarlaya devrildi. Kazada,  sürücü ve yanında bulunan işçiler S.A. (16), A.K. (39) ve S.K. (18) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Turgutlu Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan CİZMECİ

        2021-07-05 08:09:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler