Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde kiralık olarak işlediği mısır tarlası içinde kenevir yetiştiren şahıs, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Drone ile tespit edilen kenevirler sökülerek imha edilirken, şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi'nde bugün saat 15.00 sıralarında Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışma ve drone ile yapılan kontrollerde N.Ş. (45) isimli şahsın kiralık olarak işlediği mısır tarlasında boyları 1 metre ile 2 metre arasında değişen bakımları yapılmış toplam 52 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli N.Ş. alınan ifadesinin ardından serbest bırakılırken, mısır tarlası içindeki kenevir bitkileri sökülüp, numune alındıktan sonra imha edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler