Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURGUTLU, (DHA) - TFF 2'nci Lig temsilcisi Turgutluspor'da teknik direktör Kazım Akgün, "Hücum anlamında eksik bölgelerimiz var. Takviye yapacağız. Görüştüğümüz futbolcular var. Oyuncular Turgutluspor'a gelmek çin istekliler. Biz en doğru isimleri kadromuza katmak için ince eleyip sık dokuyoruz" dedi.

        Kadroya kaliteli ve gelecek vaat eden oyuncular kattıklarını ifade eden teknik patron Kazım Akgün, "Yeni sezon öncesi hem bu senenin hem de gelecek senelerin takımını kurmak için takviyeler yaptık. Lig başlamadan 2 ya da 3 transfer yapmayı planlıyoruz. Bu sezon hedefimiz geçen yıldan daha iyisini yapabilmek. Doğru yoldayız. İyi çalışıyoruz ve hedefimize sağlam adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.

        ANTRENMANDA SEVİMLİ MİSAFİR

        Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Turgutluspor'un sabah gerçekleştirdiği antrenmanda sahaya davetsiz bir misafir girdi. Futbolcular çalışma öncesi sahaya giren köpekle keyifli dakikalar geçirdi. Sevimli köpek, bir süre oyuncularla oynadıktan sonra sahayı terk etti. Sahada koşan ve kendisini sevdiren sevimli dost, renkli görüntüler oluşturdu.DHA-Spor Türkiye-Manisa

        2021-08-07 12:05:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler