Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan YİĞEN/KULA, (Manisa), (DHA) - MANİSA'nın Kula ilçesinde, TIR'ın motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

        Kaza, geç saatlerde İzmir-Ankara D300 karayolu Sandal Mahallesi mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, İzmir yönünden Uşak yönüne doğru seyir halinde olan İlhan Acar yönetimindeki 26 VT 088 plakalı TIR, aynı yönde seyir halindeki Onur Yavuz (21) idaresindeki plakasız motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Onur Yavuz ve motosiklette yolcu olarak bulunan Seyfi Yılmaz (19) yola savruldu. Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır Yavuz ve Yılmaz, Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. TIR sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

         DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Kula Hasan YİĞEN

        2021-08-17 00:33:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler