Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Turgutluspor, Bursaspor'un genç oyuncusu Berat Altındiş'i bir yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

        Turgutluspor Tesislerinde düzenlenen imza töreninde, 19 yaşındaki futbolcu Berat Altındiş, Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ile bir araya gelerek, resmi sözleşmeye imza attı. Turgutluspor formasını giyen genç futbolcu Altındiş, "Hedefleri olan bir büyük kulüpten hedefleri olan başka bir büyük camiaya geldim. Teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Burada kendimi kanıtlamak ve kulübümün başarısına katkıda bulunmak istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan başta kulüp başkanımız Taner Kestaneci, yöneticilerimiz ve hocamız Kazım Akgün’e teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarım ve ağabeylerimle birlikte Turgutuspor’umuzun başarısı için sahada canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun” dedi.

        Genç oyuncu Berat Altındiş’i kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Taner Kestaneci ise “Berat Altındiş, genç, başarıya aç ve kendisini ispatlamak isteyen bir oyuncu. Heyecanlı ve enerjik bir oyuncu. Berat’ın gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Berat Altındiş kardeşime yeni sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler