Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde kümesinde 6 adet avlanması yasak olan angut bulunan şahsa cezai işlem uygulandı. Jandarma tarafından el konulan angut ördekleri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

        Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı Halitpaşa Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından bugün saat 17.30 sıralarında gerçekleştirilen önleyici kolluk devriyesi esnasında Büyükbelen Mahallesi Damlaraltı mevkiinde bulunan M.G.(36) isimli şahsa ait kümeste 6 adet angut ördeği tespit edilerek Manisa Milli Parklar ekipleri ile birlikte muhafaza altına alındı. Muhafaza altına alınan ördekleri daha sonra kontrollü bir şekilde Halitpaşa Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü. M.G. isimli şahsa, Milli Parklar ekipleri tarafından gerekli idari yaptırım uygulanırken, 6 adet angut Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler