Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, yeni eğitim öğretim döneminin yaklaşmasıyla birlikte kırtasiye esnafının ekonomi açısından ümitli olduğunu dile getirirken, vatandaşları da alışverişlerini yerel esnaftan yapması yönünde çağrıda bulundu.

        Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan, yeni eğitim öğretim yılının yaklaşmasıyla birlikte açıklamalarda bulundu. Pandemi sürecince okulların uzaktan eğitime dönmesi sebebiyle kırtasiye esnafının zor günler geçirdiğini dile getiren Başkan Şadan, yeni eğitim öğretim dönemi için kırtasiye esnafının daha umutlu olduğunu söyledi. Okulların açılacak olmasıyla kırtasiye alışverişlerinde hareketlilik beklediklerini dile getiren Başkan Şadan, vatandaşları da alışverişlerini yerel esnaftan yapması yönünde çağrıda bulundu. Küçük esnafın kazanmasıyla ekonomiye de hareketlilik geleceğini kaydeden Başkan Şadan, ulusal marketler yerine küçük esnafların tercih edilmesinin Kula için daha faydalı olacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler