Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim öğretimin yüz yüze başlamasıyla birlikte Manisa'nın Selendi ilçesinde de öğrenciler ders başı yaptı. Okula yeni başlayanlarda heyecan gözlenirken, öğretmenler de öğrencilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

        Pandemi nedeniyle 20192020 eğitim öğretim yılının sonlarına doğru ve 20202021 eğitim öğretim yılının büyük bir bölümünde tüm ülkede olduğu gibi Manisa'nın Selendi ilçesinde de ara verilen yüz yüze eğitim yeniden başladı. İlçede yeni eğitimöğretim yılı bugün itibariyle başlayarak okullar öğrenci sesleri ile cıvıl cıvıl oldu. Selendi ilçe genelinde 30 okulda başlayan eğitim öğretim döneminde 254 eğitimci eğitim verecek. 155 okul öncesi, 792 ilkokul, 886 ortaokul ve 1065 lise öğrencisi olmak üzere ilçe genelinde toplam 2 bin 898 öğrenci okula pandemi kuralları çerçevesinde 'merhaba' dedi. Öğrenci velilerinin alınmadığı okullarda ilk gün Selendi İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Yüksel Kanyılmaz da okulları ziyaret ederek öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Müdür Kanyılmaz tüm öğrenci ve öğretmenlere yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler