Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ersan ERDOĞAN/MANİSA, (DHA) - MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, park halinde bulunan bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken araç kullanılamaz hale geldi.

        Olay, saat 00.30 sıralarında Yeni Mahallede meydana geldi. Kaldırım kenarında park halinde olan Özgür Aktan´a ait 10 D 3839 plakalı otomobil, henüz belirlenmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Aracın motor kısmında alevleri görenler itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi yolu araç ve yaya trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İtfaiyenin çabasıyla yangın söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı. DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Merkez Ersan ERDOĞAN

        2021-09-08 04:07:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler