Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Celal Bayar Üniversitesi, güz döneminde yüz yüze eğitim için kapılarını açtı. Başarılı bir çevrimiçi eğitim sürecinin ardından öğrencilerin kampüse geldiği ilk gün, yaklaşık bir senedir boş olan kampüslerdeki hareketlilik renkli görüntüler ortaya çıkardı.

        Öğrenciler için düzenlenen oryantasyon etkinlikleri Şehit Prof. Dr. İlhan Varank yerleşkesinde renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler ile akademik ve idari personelin pandemi koşullarına uygun biçimde eğitim öğretim süreçlerini yürütmeleri adına alınan önlemler konusunda detaylı bilgilendirmeler, sunumlar ve yönergelerin hazırlandığı da gözden kaçmadı.

        Bina girişlerinde HES kodu sorgulamalarının yapıldığı ve öğrencileri aşılanmaya teşvik eden aşı çadırlarının kurulduğu kampüste yer alan farklı programlar kapsamında hafta boyunca oryantasyon etkinlikleri düzenlenmeye devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler