Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA) - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'a 11 yıl sonra düşerek sezona ilk 3 maçta 2 deplasman galibiyetiyle başlayan Akhisarspor, son 3 maçta 3 puanı bir arada göremedi. Transfer yasağı nedeniyle takımda geçen sezondan kalan genç ağırlıklı kadroyla lige giriş yapan Akhisar, son 3 maçta evinde 24Erzincanspor'la 1-1 berabere kalıp, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ve dün Isparta 32 Spor'a 1-0'lık sonuçlarla yenildi.

        Bu sezon evinde de henüz galibiyetle tanışamayan Akhisarspor, iç sahadaki 3 sınavından 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle yalnız 1 puan çıkarabildi. Oynadığı 6 maçta 7 puan elde eden Akigo'da Isparta 32 Spor randevusunda Spor Toto Akhisar Stadı'nın tribünlerinde yer alan az sayıda taraftar, 90 dakika bitiminde yönetimi istifaya davet etti. Hafta sonunu bay takım olarak geçirecek Akhisar, 16 Ekim'de Pendikspor deplasmanına çıkacak.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar AKHİSAR, (DHA)

        2021-10-07 11:11:45

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler