Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde gazetecilik yapan Nurettin Doğan’ın Avukat kızı Buket Doğan, yine kendisi gibi avukat olan Hüseyin Subay ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu kıydı.

        Alaşehir Turkuaz Kır Düğün Bahçesi’nde yapılan törenle Av. Buket Doğan ve Av. Hüseyin Subay dünyevine girdi. Çiftlerin nikahını Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu kıyarken, şahitliklerini İzmir Barosu eski genel sekreterlerinden Avukat Erol Özcan ve MHP Alaşehir Belediye Meclis üyesi olan Avukat Bilgehan Noyan yaptı.

        Avukat çiftlerin düğünlerine Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Ali Uçak, Alaşehir AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, Alaşehir MHP İlçe Başkanı ve Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Alaşehir CHP eski ilçe başkanı Ahmet Akgündüz, sivil toplum örgütü başkanları ve davetliler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler