Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) - TFF 1'inci Lig'deki ilk sezonuna 3 galibiyetle başladıktan sonra milli aradan önce çıktığı son 5 maçını art arda kaybeden Manisa Futbol Kulübü, yarın Serkan Özbalta'nın yerine göreve getirilen teknik direktör Naci Şensoy yönetimindeki ilk sınavda Adanaspor'u ağırlayacak. Spor Toto Akhisar Stadı'nda Çağdaş Altay'ın yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 16.00'da çalacak.

        Bilet fiyatları kapalı tribün 1'inci kategori 20, 2'nci kategori 15, maraton tribün ise 10 TL olarak belirlendi. Manisa'dan Akhisar'a gitmek isteyen taraftarlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Manisa FK, ligde 9'uncu haftaya 9 puanla 11'inci basamakta girerken, Adanaspor ise 6 puanlı 16'ncı sırada yer alıyor.DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2021-10-16 12:00:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler