Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mardin'de halk otobüsü ters yönde yayaların arasına daldı

        Mardin'in Kızıltepe ilçesinde sürücüsünün ters yöne girdiği özel halk otobüsü yayalara çarptı. Kazada otobüsün çarptığı genç kızlardan Şemse Sarı hayatını kaybederken, Gülbahar Ökmen de kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kazanın ardından kaçan sürücü ise polise teslim oldu.

        İKİSİ DE ÖLDÜ

        Kaza, Kızıltepe ilçesinde saat 21.00 sıralarında meydana geldi.İHA'nın haberinegöre, bir akaryakıt istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters yöne giren halk otobüsü, tekstil fabrikasından çıkan Semse Sarı (21) ve Gülbahar Ökmen'e (23) çarptı. Kazada kadınlardan Sarı olay yerinde hayatını kaybederken, Ökmen ise ağır yaralandı.Kızıltepe Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edilenÖkmen, tedavi gördüğü hastanede müdahaleye rağmen bugün yaşamını yitirdi.

        REKLAM

        SÜRÜCÜ EHLİYETSİZ MUAVİN İDDİASI

        Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulans ile kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Sarı'nın cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, ismi öğrenilemeyen şoförün otobüsün muavini olduğu, ehliyetinin olmadığı ve kazadan sonra kaçtığı iddia edildi. Kazanın ardından kaçan sürücünün daha sonra polise teslim olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ