Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN'de, kendisini 'astsubay' olarak tanıtan bir kişi, telefonla aradığı 2 kişiyi, "Terör örgütleri sizleri takip ediyor, kimlikleriniz kopyalanmış" diyerek dolandırmaya kalkıştı. Jandarma 2 kişinin, dolandırıcıya para göndermesine son anda engel oldu.

        Olay dün  merkez Artuklu ilçesi Göllü Mahallesi'nde yaşandı. Mardin İl Jandarma Komutanlığı'nın açıklamasına göre, 2 kşiyi arayıp, kendisini 'astsubay' olarak tanıttı ve "Terör örgütleri sizleri takip ediyor, kimlikleriniz kopyalanmış" diyerek dolandırmaya çalıştı. Dolandırılmaya çalışan 2 kişinin akrabaları '156 Alo Jandarma' hattını arayarak, durumu bildirdi. 

        Jandarma görevlilileri, 2 kişiye ulaşarak, dolandırıcıya para göndermelerine son anda engel oldu, dolandırıcıyı yakalamak için de çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler