Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mardin´de 1114 Nisan tarihleri arasında yapılacak 6. Uluslararası Mardin Tarım Ekipmanları Gıda ve Hayvancılık Fuarı hazırlık çalışmalarına başlandı.

        Fuar için oluşturulan bir heyet Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezine ait alanda incelemeler yaptı. Fuarın kurulacağı alanın ait olduğu Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter “Tarım merkezi olan Kızıltepe ilçemizde yapılacak fuara Kızıltepe Zahireciler Derneği olarak her türlü desteği sunuyoruz. Mardin ve bölge tarımına hizmet olacağını düşünüyoruz. Bu düşünceyle tüm üyelerimizin onay ve rızasıyla İpekyoluna bitişik arsamızı fuara tahsis ettik. Tarım, gıda ve hayvancılık sektöründe faaliyet yürüten tüm firmalarımızın ve işletmelerimizin katım sağlamaları bölge ve ülke tarımına katma değer sağlayacağından herkesi bu fuarı sahiplenmeye davet ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler