Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN'in Dargeçit ilçesinde, PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı mağaraya yönelik operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürüldü, 3 asker hafif yaralandı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Dargeçit'in kırsal Yumurtalı mahallesinde PKK'lı teröristlerin sığınak olarak kullandığı bir mağaraya dün akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Teröristlerin, güvenlik güçlerinin 'Teslim ol' uyarısına ateş açarak karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 3 terörist öldürülürken, 3 asker afif yaralandı. Çatışma sırasında teröristlerden 2'sinin cesedi, çöken sığınağın altında kaldı. Teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatın da ele geçirildiği bölgedeki operasyon devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler