Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Yaklaşık 4 yıl önce DiyarbakırBingöl karayolunda PKK’lı teröristler tarafından arabası durdurularak kaçırılan polis memuru Vedat Kaya’nın ailesi, çocuklarının bulunmasını istiyor.

        Terör örgütü PKK mensupları tarafından 24 Temmuz 2015’te DiyarbakırBingöl karayolunda aracı durdurularak kaçırılan polis memuru Vedat Kaya’nın ailesi, çocuklarının bulunması için çalmadık kapı bırakmadı. 4 yıldır evlatlarının bulunmasını bekleyen aile, oğulları öldüyse cesedinin dahi PKK’lıların elinde kalmasını istemediklerini dile getirdi. Kaya’nın ağabeyinin düğününe katılmak için yola çıktığı sırada PKK’lılar tarafından kaçırıldığını belirten aile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslenerek, “Oğlumuzun ölüsünü ya da dirisini versinler, bir parçası bile onlarda kalmasın. HDP Kürtleri savunuyormuş. Ben Kürt bir aileyim, neden o zaman haince, kalleşçe kaçırdılar. Bunların gerçek yüzünü ben biliyorum” dedi.

        “Çocuklarımızı devletimize hayırlı evlatlar olarak yetiştirdik”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler